Nä, inte i den rätta bemärkelsen, jag betalar skatt å moms å sånt hittepå.

Utan i den bemärkelsen att jag tror fan jag gått igenom en liter svartfärg i veckan.. Nå, jag klagar inte, det har varit en rolig vecka även om jag fått använda ytterst lite av andra färger än svart. 

Och lördagen är inget undantag utan det blev en första sittning där det ska manglas svart så in i helvetet..

Men….

Cashen ska in och maten ska på bordet.. så bara ta tjuren i svarthornen och börja mata.

Dagens jobb var en sån där underbar skräckupplevelse, skulle påbörjas helrygg med streck och sånt.. och såna motiv är helt hopplösa att göra en stencil och trycka upp. Så jag gjorde bara en grov skiss på paddan och sen ritade jag direkt på ryggen. 

Och rita, det fick jag. Tog i runda slängar 1.5 timme bara att rita upp motivet. 

Ja, jag blir lite manisk när jag får in såna jobb.. det är skitskoj och jag har lite svårt att sluta. 

Tror fan jag ska bli en shaman som bara gör såna motiv, jag ska ha en död ren på huvvet,  lyssna konstig musik, tända rökelse och sitta och handpeta dem i sinne. Fan vad skoj! 
Nu var den befintliga ängeln tyvärr lite off center (inte gjord av mig) så fick kompromissa en del men jag tror vi fick dit skissen rätt bra på första sittningen (av flera).

Fredagsmys igår.

Frugan hade tjejträning på crossbanan igår och jag tänkte att jag ska ge mig ut på lite träning på egen hand och nöta lite endurobana i min ensamhet, men fick faktiskt sällskap av en annan Johan som ville ha någon att köra med.. 

Lite roligt att när han bodde neråt Umeå så har han kört med några av dem som jag körde med när jag bodde där och på samma banor. 

Lite lustigt hur litet Sverige är trots allt. 

Och trots att hojen kändes som ett järnspett i stenrösena, jag blev omkörd av en galning på en 500kubikare och jag tror att jag kanske grät i några minuter (kan även ha svettats genom ögonen) så gick det förhållandevis bra och man fick ett rätt ok träningspass.

Norrcupen i Luleå.

Ja, det var ju den tävlingen jag så morskt skulle köra för några inlägg sedan men ”råkades” boka jobb så jag inte kunde köra .

Men i allafall, lillebror kom på andra plats i sin grupp där förra året och i år försvarade han sin pallplats och han behöll den. Fan vad roligt!! Grattis!!

Och nu bara för att avsluta ett allt för långt inlägg så fick jag precis en bild av den kund jag hade i veckan där jag faktiskt fick använda lite annat än bara svart färg. (Döskallen)

God lördag på er!!