Ja, är väl bara att proklamera att nu är det fan höst, så vi häller ut whiskeytunnan i vassaraträsket och tar tag i livet igen med proteinshejkar å kvarg så kanske magrutan blivit lite mindre rund i hörnen och kanske kanske den rent av blivit två stycken till Beach-19.. inte för att jag nu brukar vara på stranden överhuvudtaget.

Bara att försöka jobba sig igenom den uppförsbacke vi kallar september till april innan hoppet om livet och vårkänslorna dyker upp igen. 

(Har betalat dessa själv om nån undrar)

Annars inte hänt mycket sedan sist.. 

Jo, vi var på en liten mysendurotur häromdagen för att inviga lite schyssta damer i endurosvettens förlovade land. 

Var riktigt skoj och blev ändå 22.28 kilometer från start till stopp, så en helt ok första tur måste jag säga. 

Hoppas de får lite blodad tand och börjar titta bort från crossbanan lite och hänga med på lite fler endurodejter, var roligt att ha med dem. 

Gotland.

Ja just Ja..  jag bokade även min plats på årets GGN. Ska bli skoj att åka dit i år igen även om det känns sjuukt långt att ta sig hela vägen från Gällivare till goternas rike och tillbaka.

Bara Att påbörja en checklista inför detta så man har hojen i körbart skick när man kommer till besiktningen och inte åker på nåt gnäll för att ett framhjulslager glappar lite eller så.

Men fan i år ids jag inte börja trä strumpbyxor över kylare, förlänga skärmar på hjälmen och såna dumheter som endurobloggen tutade i 95% av förra årets deltagare.

Det var lite panik i depåområdet förra året då en skithög med glada motionärer som läst bloggen var livrädda att lera skulle sätta igen kylarna och alla sökte strumpbyxor på ett jävla skjutfält… Vi var förutseende och hade direktimporterade finmamelucker från Öjebyn vi.. 


Besikta crossfraktarmobilen idag.

Få se hur det går, kan bli jäkligt intressant. 

Minstingen öppnar starkt med att berätta åt besiktningsmannen att den här bilen är så skruttig att vi inte ska få köra alls med den…

Biter mig i läppen och viskar ’håll käften’ 

Där sabbade hon mina chanser till att få den godkänd och jag som hade satt på mina fina stay-ups. Helt i onödan. Jäkla unge!
Nåja, en liten arbetsorder fick jag i allafall.. två skitfel jag borde ha kunnat lista ut med stjärten i gårkväll och fixat innan besiktningen och två som kräver lite mer engagemang, men inget som ska vara helt omöjligt att fixa så att vi får köra ett år till. 

Nu ska jag vara en god make/boytoy till min fru och fixa middagen så den står på bordet när hon kommer hem från jobbet.