Efter dagens uppdatering om bokningar och sånt så kom jag precis ihåg att det är rätt skoj att sitta och gnälla på en hemsida och tro det eller ej men det är faktiskt några som efterlyst mitt gnäll och frågat varför jag slutat. 

Jag har ju egentligen inte slutat jag har bara haft lite semester från det på obestämd tid, dåligt med tid och varit allmänt tillfreds med livet sedan vi flyttade upp igen… men fan, om man kanske skulle testa att gnälla några månader till? Bara för att.

Är ju trots allt lite roligt.. men först, för att undvika en upprepning av tidigare års skandal i vissa lokalblaskor.

”Det jag skriver ska tas med en rejäl nypa salt då det är 97% svammel och 3% personliga funderingar” 

Så det så! Å hur som helst så blir det säkert bara en massa gnäll om tatuering, motocross och sån skit som sannolikt är jäkligt ointressant men det är som mest det jag gör nuförtiden. 

Tatuerar, åker hoj och dricker lite för mycket öl mellan vardagsslitet att försöka styra upp tre knepiga ungar och en galen fru. 

Men vi testar.. och ser hur länge det håller i sig den här gången.

Dagens no-show.

Efter dagens no-show kände jag att ”Bannat! Jag behöver idka lite självplågeri i en jordhög någonstans” 

Så bara kasta in hojarna i skåpet på bilen och dra ut till banan… Behöver ändå träna till årets Gotlandsresa och så har folk i min närhet påpekat att jag har fått en jättegullig liten gubbmage som jag måste få bort… sabla tanter!

Gotland? Japp, jag ska dit igen och bättra på placering och antalet varv från förra året tänkte jag. (Borde inte vara så svårt då det gick åt helvete förra året)

Och nu när frugan också gett sig in i hela motocross svängen finner jag mig själv med silvertejpade jävla biltemadojjor medans hon har en veritabel second hand butik med crossgrejjer och kläder i tvättstugan. Hur gick det här till? När fan är det pappas tur?!?!

Frun kommer hem vid 15.. äntligen! Jag har varit taggad att åka ut sedan 11.30 nu far vi! 

Nähä? Vi ska tydligen vila lite först… aja! Vila då så fixar jag gourmetmiddagen innan vi åker.

Minstingen har dagen till ära dessutom gjort slime… och jag citerar.

– Det gick inte så bra!

Middag.. korv stroganoff och ris, nä fy fan vad äckligt. Nåja, bara äta och må illa därefter.  

Väl ute på banan så mådde man så där lagom illa som man gör efter en överdos av stroganoff..  och i varenda jäkla hopp så kände man att det var en bit norrlandsfalu som var upp och kittlade gomseglet bara för att smaska tillbaka ner i magsäcken när fjädringen slog i botten i landningen. Fy faan! Och så höll det på i 54 aptunga minuter. 

Men vad fan, Spindelmannen har väl aldrig gett upp så trots någon form av långkornig Uncle Ben-koma i magen med så pass mycket muller å elände att jag med säkerhet trodde att jag skulle bruna ner hela sadeln så lyckades jag faktiskt uppnå ett av de två målen jag bestämt att jag ska klara under augusti månad. 

Det första var att hålla igång på crossbanan i 20minuter utan att dö, jag klarade magont till trots att köra konstant med hyfsat bibehållen hastighet i 24minuter idag och jag fick upp klockan från 33% till hundrasjuttioflera även om jag trodde jag skulle kräkas ner hela insidan av hjälmen. Det är fan inte illa av en gammal gam som mig.

Det andra målet ska jag nog försöka mig på under helgen om jag kommer ihåg och har tid men mer om det då men det kommer att bli jobbigt. 

Och så ser man ut efter 54minuters självplågeri… ja, man får moppemusche!

 fatta, när jag lyckas köra tre timmar i sträck så kommer jag att ha en skepparkrans runt trynet kanske till och med hår på bröstet och vem vet? kanske tar det bort lite fokus från min gulliga lilla gubbmage. 

Så nu sitter man här i soffan med en egendesignad öl, ja etiketten har jag målat.. jag har inte gjort ölet, smetar in halva kroppen med finsk kylgegga och funderar på vad vi lärt oss idag..

”Ät fan inte korv stroganoff de dagar man planerar att utföra någon fysisk aktivitet”

Se där! Man lär sig något nytt varje dag.

På återseende.