Jag bokar just nu upp mina tider fram till årsskiftet och det börjar vara på tiden att göra lite förändringar i mitt bokningssystem känner jag, då det varit lite folk som inte kommit på sin bokade tid och sena avbokningar. Ja, sånt som egentligen hör till men är ett redigt irritationsmoment.

Så för att minimera risken med i allafall no-shows och att man ska ha en sportslig att fylla upp tiden vid en eventuell avbokning kommer jag att from. Idag göra såhär. 

1. Jag bokar inte in någon om någon annan bokar ”åt sin syrra eller åt någon avlägsen släkting utan internet” 

Nä, vill man ha en tid så hör man av sig själv, antingen via mail tattoo@inkline.one eller via ett besök på studion schaktmästaregatan 3 i Gällivare. 

2. Depositionsavgift! Jag kommer även från och med idag införa depositionsavgift på alla nya bokningar på 500kr alt. 800kr för jobb som tar mer än en sittning. Mer info om depositionen kommer under en infoflik här på sidan inom kort. (Så snart jag hinner) 

3. Jag tar INGA bokningar via Facebook, snapchat, Instagram eller långdistansjoddling. Utan det är mailen tattoo@inkline.one eller besök på studion som gäller. 

Så för att boka en tid.

Samla på dig några inspirationsbilder (3-5st) skicka dessa till tattoo@inkline.one tillsammans med lite info om storlek, placering, svart/vitt eller färg och gärna en bild på den ytan som ska tatueras, speciellt om det finns andra tatueringar i närheten eller om det finns födelsemärken eller liknande som vi behöver ta hänsyn till och glöm inte telefonnumret, kan hända att jag ringer upp om jag har några funderingar innan vi bokar en tid. 

Obs! Jag är ensam som sköter allt från tecknande till bokföring så ibland kan svar på mailet dröja lite men jag svarar så snart jag hinner och tar det för lång tid så Maila gärna på nytt.

Ingen mail? Inga problem. Ta med bilderna och kika ner på studion schaktmästaregatan 3. Jag är där ”nästan” dagligen från kl 10.00 

Avbokningar.

Det kommer senare i veckan att komma ett telefonnummer, där man kan höra av sig om man behöver avboka eller flytta sin tid. 

Men tills vidare är det mailen som gäller även där och även om det är stört omöjligt att förutse ett sista minuten förhinder så ser jag helst att en eventuell avbokning kommer in senast tre arbetsdagar före utsatt tid så jag kan hinna att fylla upp tiden med något annat jobb. 

Här kommer lite arbetsprover för den som undrar vad jag gör för tatueringar, fler finner man på 

Facebook.com/mcpiller 

Facebook.com/TnTattoo

Instagram: mcpiller 

och ibland även på Snapchat: mc_piller

Cover up. ⬇️⬇️⬇️

Detta var lite av vad jag ville ha sagt så här på rak arm och vad jag gör för jobb och känner man att ”nja! Inte riktigt vad jag sökte för stil på tatueringar” så kan man med fördel även vända sig till någon av de andra tatuerarna på studion (Tomas och sandra).

Tillsammans täcker vi upp de flesta stilar som finns i tatueringsträsket och deras bokningsinfo finner man på Facebook.com/TnTattoo. 

Tack för ordet och förståelse för mitt gnäll nu ska jag försöka styra upp den här hemsidan lite.. 

//piller.