Då blev det väl dags att öppna upp den här skiten med ett riktigt inlägg då.

Hemkommen efter en rätt jäkla lugn dag på studion med papper, mail, bokningar och ett försök att skaka av ringrosten från skrivandet.

Smet hem lite tidigare för att få några minuter på soffan innan virvelvinden och hennes dotter kommer hem och det är dags att ta tag i eftermiddagsbestyren.

Lite irriterande dock när solen lyser mig rätt i ögat när jag vill vila, men låter den hållas mest bara för att det är jäkligt skönt att solen värmer och jag är för lat för att ställa mig upp och trycka på en knapp. 

Uppladdning och middag

Börjar med en stadig grogg sloowcarbs så man orkar med ett träningspass..  ja, i min ålder skulle man behöva starkare grejjer än så..  men sloowcarbs är det enda jag har att tillgå så det får duga.

Frun har kokat ihop nåt kycklinghelvete och sallad med både kikärtor och såna där bönor som ser ut som njurar. Kidneybönor heter de visst… 

Jag känner en viss skepsis mot dagens middag men fan, man ska testa allt två gånger. 

Blev dock portad från att äta kikärtor för frun bestämde att jag är allergisk.  

Här om dagen skulle jag smaka en cashewnöt men då blev det ett jävla liv.

Ge fan i den där! Jag ska ha hemlagad mat idag! Jag ska inte äta utemat bara för att du ligger på akuten och inte kan andas! Lägg bort för helvete!

Men maten smakade helt ok faktiskt.. trots att den inte såg riktigt klok ut.

Bara gå och söka rätt på MMA trosorna och se om man fortfarande kommer i dem, är ju nästan 2år sedan sist så man är nog lätt ringrostig även där. 

Men är skyldig frugan ett revbensbrott sedan sist vi sparrades, ska se om jag inte kan återgälda tjänsten idag. 

Den här jäkla dieten  håller på att ta död på mig. 

Ja, diet och diet.. jag har börjat äta frukost, lunch och middag med tillhörande mellanmål, så rätt normalt kanske men min kropp är inte van ett ständigt näringsintag då den gått på kaffe och cigaretter i rätt många år.

Jag vet inte om jag inbillar mig men det känns ut som att jag håller på att växa ur huden, fast kanske bara håller på att bli 40årsfet.

Har i och för sig  inte en aning om jag gått upp nåt i vikt då jag inte stått på en våg sedan gud vet när.. men känns som det i allafall. Huvva.

Snow MMA 

Fan vad härligt att få gå ner i en sunkig källare igen med säckar, svettlukt och annat som hör sunkiga källare till. 

Springa, gå i skottkärra, kullerbyttor och ge frun en spark på låret. Å vad roligt! 

Ja, jag fick mig en smäll på snoken och är lite öm i läppen, men det var det värt och ska bli svinkul att gå dit imorgon igen. 

Nu är det dags att tvaga min blekfeta lekamen och hoppa i lopplådan. 

God kväll!
Ja, just Ja!! 

Nu ska det tilläggas mest för ”reklamens skull” att jag har banne mig fått köpa och betala allt som finns med i detta inlägg helt själv. Så ingen dold marknadsföring här inte, jag kommer knappt ihåg vart jag köpt skiten. 

Vi vill ju inte hamna i klammeri med konsumentverket… 

G’natt!