Men goddag!! 
Ja, Inte har det blivit mycket gjort här på sistone..
av tre anledningar egentligen.

1. Jag har ingenting att gnälla om. Jag är just nu precis där jag vill vara, med dem jag vill vara (-1person). Livet är just nu rätt jävla ok måste jag säga.
ja, det finns alltid något att gnälla om, speciellt om man är som mig lite halvsur och bitter av naturen.

2. Jag har fan inte haft tid, dagarna går fort som bara den och de fylls med svammel, ritande och tatuerande för att avslutas med någon form av familjetid och en crashlandning i sängen bara för att börja om på ny kula dagen efter igen sen blir det helg så då far det ut i en massa annat.. och vips hade det gått ett par månader.

3. Jag brukar göra 95% av alla uppdateringar med telefonen men jag blir fan inte klok på den här nya samsungjävelns ordlista som ger mig fel ord hela tiden så ett inlägg tar sjukt mycket längre tid att skriva och har 150% fler stavfel i sig än brukligt. så det har mest varit frustrerande att försöka skriva ihop saker.

I allafall!

Efter många om och men, mycket funderande hit och dit och en rätt avancerad lathet så kom jag och mig själv överens om att vi tänkte faktiskt göra ett nytt försök att dra igång det här igen.
dock kommer det inte bli att jag uppdaterar dagligen för det har jag inte tid med när det ska ritas tatueringar, skällas på Tomas, tatuera och försöka styra upp livet som familjeöverhuvud och endurowannabe med våldstendenser.
så har ni lite överseende med att det kanske inte blir lika frekvent uppdaterat i fortsättningen så ska jag göra ett försök med det här igen. speciellt då det börjar vara en del saker på gång i framtiden. så kanske blir det färre men lite längre inlägg, vi får se hur jag gör, men fler inlägg kommer.

Just idag fick jag lite tid över då jag fick en sen avbokning pga. sjukdom och tänkte jag skulle gå igenom lite mail och sådant under dagen och boka in lite jobb/planera lite framåt för en gång skull.

så idag blev det datorhäng hela dagen med att försöka göra lite bokningar, pappersarbete, påbörja dekalkit och såna saker som jag halkat efter med.

Vill man ha en tid så får man gärna maila mig på tattoo@nkline.one med den vanliga informationen. Motiv, storlek, osv. osv. så återkommer jag så snart som möjligt.
och jag bokar i skrivande stund upp maj och juni. Så passa på att boka en tid innan sommaren kommer. Stort som smått spelar ingen roll, Anything goes.

I övrigt så togs beslutet igår att röklungan Larsson ska ge sig i kast med att köra stångebroslaget i juli i år.
22712317_1846078022088579_1029899822741582662_o

(foto: crossmor)

Så det blir i allafall två tävlingar i år, Stångebro och Gotland… säkert någon fler också men inget spikat i dagsläget.

Det ska ju såklart bli skitskoj även om jag som vanligt är livrädd bara av att starta crossen, jag vet ju att varje gång jag startar den där jäkeln så är det något som går sönder, antingen jag eller hojjen..

Sist jag startade den så smällde jag sönder motorblocket så just nu ligger den inne på kirurgen i Överkalix och gången innan det så smällde jag som folk kanske vet av en muskel i axeln i ett dyhål på Gotland… Ja, det gör fortfarande ont.

20180310_145147Så där har vi ytterligare en anledning till varför jag väljer att återuppta det här.
jag vet, jag ogillar träningsbloggar men jag ser ju även att även min blogg har tendenser att slå över till träning då och då och folk verkar ut att gilla att läsa om det och det är ju lite dumheter på gång när det kommer till enduroåkningen… kanske blir intressant, vad fan vet jag?

Så idag ska jag tömma telefonen på bilder så jag kan ta lite nya bilder inför framtida inlägg och jag tänkte även att jag ska dra igång träningen på allvar nu.

Ikväll ska vi som sagt börja på allvar med endurosäsongens träning tänkte jag, då med lite MMA på Snow MMA och jag hoppas lite att jag inte retat upp hela tränarstaben genom åren för mycket. För då lär jag få det svettigt ikväll kan jag tro, kanske kommer det en liten uppdatering över hur ont jag har och hur mycket stryk jag fått lite senare.

 

 

Tatueringen.
Även där har vi en trave dumheter på gång, dock inget spikat ännu men det är på gång och jag har ju min lilla lärling som jag tänkte försöka hänga ut med bilder och sådant i tid och otid bara för att jag kan och för att man ska kunna följa hennes utveckling litegrann. Ja, och så en del företagstekniska saker jag ska styra upp. Men först och främst ska jag få ordning på torpet för just nu är det lite kaos känner jag. Men ordningen infinner sig sakta men säkert.

Ja, jag ber om ursäkt för ett smått obegripligt inlägg idag men fan, jag är ringrostig och allt annat än van att använda datorn till uppdateringar.

Men i grova drag!
-Bloggeriet kommer från och med idag igång igen om än inte lika frekvent.
-jag bokar just nu upp maj-juni på studion i Gällivare. vill man ha en tid skickar man ett mail på tattoo@inkline.one så återkommer jag så snart jag kan.
-Jag ska köra lite Enduro.. Stångebro, GGN och säkert okynnesåka en hel del.

och på något sätt känns det som att jag är inne i en rätt spännande tid just nu och jag har läst någonstans att man ska bjuda på sig själv och dela med sig, så det här är mitt lilla bidrag.

Nu dags att fortsätta styra upp vardagen lite så får jag helt enkelt återkomma i ett senare inlägg som jag hoppas blir mer läsvärt.

puss och kram! // J.