Ja, fan vet hur länge Larsson varit gräsänkling nu.. jag har slutat räkna i allafall. Känns som ett halvår.

Slö har jag varit också. Ja, jag har varit trött på kvällarna och fått gjort skit och ingenting, än mindre idats skriva nåt. Men nu måste jag fan börja röra på fläsket annars blir det tight om tid sista veckan. 

Så bara göra ett ryck ikväll när jag kommer hem och förbereda avfärd.

Så till morgonkaffet blev det en ”att göra” lista med tillhörande packnings och ”ta med” lista när jag åker norrut på fredag för att göra ett gästspel hos familjen, agera hemmansägare och skotta lite tak å framför allt inviga bastun och såna grejjer.

Ja, tanken var först att jag inte skulle åka upp överhuvudtaget innan flyttlasset går men jag känner att jag vill åka och umgås med familjen (saknar dem) och så fyller jag ju lite år i helgen och det känns mindre kul att sitta här i sin egen smuts på soffan med en folköl och gråtandes sjunga ”ja må han leva” för sig själv framför teven.. Nä, då tar jag hellre några mil i bilen även om det blir en snabbvisit.

Sjukt produktiv under kvällen.

Ja sannolikt för att jag tvingade mig själv att inte sitta i soffan överhuvudtaget när jag kom hem från jobbet.

Allt börjar vara nerpackat nu och enligt min att göra lista så ligger jag nu sjukt mycket plus och då har jag faktiskt inte stressat det minsta. 

Så nu kan jag faktiskt bänka arslet i tevesoffan en liten stund innan det är dags att skalla kudden med Netflix i lurarna tills man somnar.. 

Funderar just hur fan jag ska få med mig så mycket som möjligt upp nu när jag åker då jag tycker lite synd om fru och barn som bor i den där kyrkan där uppe med bara ett köksbord att tillgå. 

Så det blir en tetrisomgång utan dess like på torsdag för att få med så mycket jag bara kan. tur man är gammal världsmästare.

Å jävla Larssonslådan… 

Nja! Jag börjar fan överväga att byta namn på Larssonslådan till Larssonslivet. 

Vi, har efter en längre tid och en hel del sparande och skit bestämt att nu när vi flyttar så ska vi faktiskt köpa oss en ny säng då vi haft den gamla i över 10 år och avlat 2+ barn i den. 

(Ja jag var tvungen att göra det lite äckligt 😄)

sagt och gjort. 

Frugan beställde nåt flådigt elände till säng med parabolantenn och vattenkokare från nån sån där spännande webshop med möbler och idag ringde de och sade att de kör ut sängen. 

Fan vad kul! 

Nu slipper frugan och minstingen sova på luftmadrass tills möblerna kommer upp.

När lastbilen kommer med leveransen så inser min hyperexalterade fru att det kom minsann bara en sänggavel och en bäddmadrass.. 

Vad i hela helvete!?!?!

Nä, då har man minsann ”missat” att skicka sängjäveln och vi får vänta 1-2veckor till..  men kuken!

Sen har jag flyttat crossen igen till en annan hemlig ort och i och med att den inte den är kvar där jag ställde den då jag panikflyttade den mer så kan jag ju visa en liten bild på vart den varit de senaste dagarna… var tydligen bara jag som tyckte det var lite häftigt.. även om förstfödingen visade ett visst intresse.

Men jag var tvungen att flytta den åt helvete härifrån då det luktade garage i hela lägenheten.. så lycka till att hitta den nu jävla bibelförsäljarsjävlar!

Fyfan