Ja, det tog en pisskvart så hade den här inrättningen förvandlats från ett hyfsat välordnat boende för en trebarnsfamilj till någon form av Sodom eller var det Gomorra (den dåliga i allafall) med pizzakartonger, crossdelar, ett jävla stök och tillhörande tevespelshäng på kvällarna… 

Så går det när man lämnar en förvuxen snorunge ensam med två tonåringar som knappt vet vad de heter. Men vi har det rätt mysigt ändå för jag är ju ”down with the kids” med min vapenaskin å mitt gällivarehäng.

Fast, om jag ska överleva en längre tid så behöver jag nog en fru i mitt liv. 

Förstfödingen säger att det är som att bo ihop med en 16åring.

Ja! Då vet du ju hur det är för mig då ungdjävel!

Tanken var ju att jag skulle fara omkring som en jäkla hybrid mellan bosse rappne och ärnst igår och plantera om lite blommor.. men fan, jag blev trött å sket i det.. .går göra det under helgen istället.

Min jävla pant!!!

Ha! Ja jävlar, om ni mot all förmodan läste föregående inlägg så läste ni säkert om att jag panikflyttade på crossen igår då det var ett par mysko människor och smög där den stod och nu när jag började tänka efter så har jag haft en säck med pantburkar där i källaren också.

Efter att ha frågat dottern och svärsonen om någon av dem pantat den vilket inte är ovanligt att de gör så kunde vi konstatera att min jävla pant är stulen… helt förskräckligt! Var ju mitt pensionssparande.

Kanske inte var helt obefogat att flytta crossen trots allt då.

Idag Då? 

Morgonkaffe med paddan och försöker skrämma igång den kreativa sidan av hjärnan. Funderar på hur fan vi ska trolla bort Andreas 2000-talsstjärna idag. 

Har en idé men måste frihanda och hoppas att det funkar… Vi får helt enkelt se om det blir lika bra i verkligheten som det ser ut i mitt huvud… ritar en skalle istället.

Dåligt samvete för att jag slöade till igår och hamnade på soffan. Det betyder att jag måste vara extra produktiv idag.

Får se vilket skick jag är i efter dagens jobb, hoppas att jag inte är för trött då jag har sjukt mycket att stå i. 

Men jag förutspår en rätt sansad sittning på 2-3timmar så energi borde finnas kvar efter det.

Tatuering.

Den där jäkla stjärnan som spökat för mig.. nu ska den bort.

Ja, som sagt bara att hugga pennan och börja rita direkt på axelpartiet. 

Visst, hade kanske kunnat rita det på papper och trycka men det kändes enklare att rita direkt på armen. Då övre delen av axeln är nog jävligt att trycka på utan att måsta passa in en cover up i det hela.

Det blev en rätt bra cover up om jag får säga sånt om mitt eget arbete och man får söka om man ska hitta en stjärna.

Lite trist bara att det var sista sittningen på en jäkligt rolig sleeve. 

Men då är det ju tur att Andreas har en till arm och en rygg att tillgå 😉 

Dock helt hopplöst att styra upp foton på en helarm med enbart mobilltelefonen.. men ni förstår. 

Fredagkväll Och pappa är sugen på en plankstek!

Bestämmer att idag ska vi fan ha en planka! Inte alls billigt när man även inser att man måste tanka bilen. Men magen vet vad den vill ha. Så bara gilla läget och kan ju inte vara så ego att jag går ensam och äter när jag har två andra att utfodra.

Fick även en sur unge då jag frågade (i all välmening) om hon hade en ”bad hairday” oj.. skulle inte ha gjort det, mitt försök att vara förstående över kvinnosläktets vedermödor föll inte riktigt i god jord där.

Tips från coachen: Säg alltid att en kvinna är fin i håret oavsett hur förskräckligt du än tycker det ser ut… man vet aldrig om det är tänkt att det ska vara så… helt hopplöst.

Och nu är jag tillbaka där jag började dagen, med padda och morgonkaffe i form av en 3.5a… blev inte mycket gjort i dag heller. Fan!

Lite wifeupdate: hon verkar taggad över att få ränna omkring i gruvan, har tydligen varit ner på 1350m idag och såna dumheter.. 

På frågan om hon saknar mig svarar hon: visst, tar du med dig sköldpaddan när du kommer upp? 

Och till er som inte ska upp och jobba imorgon, grattis på fredagen.