Jaha då, då ska vi försöka fördriva en ledig torsdag som ensamstående tonårspappa idag då. 

Ja, vad gör en sån som jag när han har ledigt? Jo, han gör samma sak som alltid. Han jobbar! Fast med annat.

Men förutom att jobba tänkte jag även leka Ärnst Blitzkrieg eller vad fan han nu heter… 

I allafall, satt för en tid sedan med frugan och ett par bekanta och åt, drack öl och spelade ett skitroligt sällskapsspel där man såg helt dum i huvet ut.. kommer inte ihåg vad spelet hette men det var riktigt roligt och man såg ut såhär.

I vilket fall som helst så mördade frugan några avokados till middagen och jag fick för mig att den där jäveln ska jag få liv i.. sällskapet hånade mig lite och sade något i stil med att det klarar du aldrig och du är dum om du tror du klarar det.. Ja, eller så sade de nåt helt annat. Inte fan minns jag. 

MEN! Några veckor senare så har vi minsann en liten rot och ett skott i Avokanders som jag kallar honom. 

Ack ni klentrogna!!

Men hur som helst så Ärnstade jag den stackaren tillbaks till livet och jag tänkte prova att plantera den i jord nu när jag ändå måste plantera om och beskära mina monsteror som har vuxit ur sina krukor och har luftrötter som är flera meter långa.. 

Tänka sig, han har gröna fingrar också. Finns det nånting han inte klarar av??? 

Svar: Nej! Eller Jo, byta påse i dammsugaren har visat sig vara mig övermäktigt.

Så idag handlar vi blomjord,  växtnäring och går och hämtar lite schyssta träd att staga upp monsterorna med men först… 

Studion!

Flyttkaos även där, men det ska nog gå bra ändå. Dagen till ära blev det en dolk med Harry potter inslag som jag nämnde igår. Vet ni inte vilket som är inslaget av Harry p så tycker jag ni ska se filmerna.. de är bra.

Fan å. 

Tydligen så huserar det skummisar i området också, svärsonen hade mött ett par personer han aldrig förr sett komma upp från källaren och han upplevde dem som väldigt skumma, han fick intrycket av att de inte hade rent mjöl i påsen och att de var där och rekade.. Dessutom hade en av dem en ansiktstatuering. (Huvva)

Tjong så står crossen nu på annan ort… helvete här ska inte tjuvas nån cross av Larsson… i allafall inte utan blodvite.

I allafall, jag vidtog lite försiktighetsåtgärder och flyttade eländet. 

Sen vet man ju aldrig.. de kanske var jätteärliga bibelförsäljare som huserar i hus de inte bor i här runt Hörnefors, men det skadar kanske inte att hålla lite extra uppsikt på sina grejjer i allafall. 

Å Nä, jag kommer inte lägga upp någon bild på vart den står nu.

Nu är jag hungrig.. så jag behöver mat och så ska jag Ärnsta sen.