Ja, det börjar rätt bra att vara låtsassingel.. satt under gårkvällen/natten och diskuterade vaping med svärsonen och testade mina nya vapejuicer jag fick igår.

Ena smakar blå fisk godis och den andra smakar precis som de där godisarna farmor alltid hade hemma… Ja, det var tamejfan de enda godisarna farmor hade, punkt! 

Jag åt bara de svart/rosa. Inga andra, de är skitäckliga men som rökgegga är de helt ok. 

Vi diskuterade även grannpojkens bilkörning. ”Röhåriberra” har verkligen otur med sin bil, i förrgår klippte han en älgkalv och idag går den som ett ägg. För att inte tala om hur många gånger han fått bli bärgad ur nåt jävla krondike sedan snön kom.

Så antingen har han en sjuk otur eller så kan han fan inte köra bil. I vilket fall som helst vill jag inte att min dotter åker med honom mer.

Sen lade jag mig i sängen och kollade World of warcraft.. (igen)

Ja, jag är inne i nåt stim med animerade filmer just nu.. så det här varit mycket hotell transylvanien och Asterix och Obelix på sistone.. Men de är fan bra och det kickar igång den kreativa sidan lite. 

Sen är de ju rätt roliga också. Speciellt asterix och obelix, den är fan bra!

Dag 1.

Tar sovmorgon till 09.30 inge kul alls att vakna i en tom säng när man är van att ha en hög med familjemedlemmar i sängen på morgonen. 

Kallt är det idag också… skit!

Fortsätta med köket innan jobbet.

Rensa frysen, så mycket frysta bär och fiskpinnar.. varför handlar vi ens hem sånt om ändå ingen ska äta upp det?

Och det är när man har en takhöjd på 3m och hittar hundslem i taket man vet att man haft en grand danois i huset… fan, saknar honom.

Och vad har jag nu? En snarkande jävla köttklump med ben?? 

Torka ur skåpen och jag tror jag sagt det förr men efter att återigen ha rivit handen på en skruvjävel säger jag det igen..

Vad är det för jävla stolpskott som byggt ihop det här köket? 

Skåpen sitter fast i väggen med vad jag antar är ”sånt man hittat” när man varit för snål att gå på Biltema för att köpa skruvar för en 50lapp. 

Det sitter med klockspik, vanlig spik, åt helvete för långa skruvar och inte är det rakt heller.

Hoppas verkligen inte det är en ”riktig” snickare som satt upp det här för i så fall är jag den första att skriva under på att den fan ska få sparken.

Nej! Jag är ingen snickare eller nåt sådant heller men nog fan vet jag att man inte använder spik avsedd till plåttak för att hänga upp skåp på en vägg.

Jo, jag blir förbannad för det är garanterat jag som får skiten för det när vi flyttat och så är jag hungrig för jag har glömt att äta… Nå, skit samma halva köket är i allafall urstädat.

22.30 hemma igen.. 

Ledig imorgon och då får man faktiskt ta sig en 3.5a och rita ihop lite torsdagsmys i tevesoffan innan man lägger sig och ser klart warcraft som jag somnade ifrån igår. 

Nu när jag tänker efter så blir det ju årets första tatuering i morgon också!  Fan vad skoj! Då tänkte jag att det blir en 

Smörkniv med lite inslag av sallad och Harry potter.. Ja, jag vet att morgondagens kund är lite av en ”potterhead” så jag tänkte det kunde passa bra med lite inslag från det. 

Men det ska i allafall bli kul i morgon. 

Och som vanligt är man i Gällivare här framöver och vill ha en tatuering gjord så får man jättegärna skicka ett mail på tattoo@inkline.one så styr vi upp nåt.

Över å ut!