Förmiddagen gick åt att försöka få ihop en plan när, var och hur jag ska få hit en lastibilihytti som rymmer allt, jag blir fan inte klok på det… men slutet av januari är nog kanske genomförbart. Fan jag vet inte! Det är mycket som ska vara tajmat och klart in i minsta detalj. Får helt enkelt anpassa oss efter chauffören.

Bestämde att jag ska köpa en trisslott idag så får vi se om jag bara skiter i att packa ner allt och köper nytt i stället. 

Det hade varit lite kul.. men men sannolikt hamnar jag bara 30kronor back.

Byta däck! 

Byta däck på kian! Jag vet, det är en chansning då jag misstänker att det kan vara så att fanskapet inte riktigt spårar. Ja, hur ska man förklara? 

Det är som att däcken går lite ”omlott” så att framändan väljer ett spår medans bakändan halkar iväg och väljer ett annat spår. Vilket gör att bilen fräser iväg åt helsike.. med kallsvettning och dödsångest som resultat.

HORBIL!

Ja, som jag misstänkte kopiöst snednötta bakdäck så inte konstigt att den far som en idiot efter vägen. 

Allt annat verkar dock helt så vitt jag kan se med domkraft, skulle dock tro att vi behöver göra en fyrhjulsinställning på den. Ja, i allafall ställa in bakändan på den… men hur fan gör man det?? Känner jag någon som kan det?

Men jag gör bedömningen att den går så pass stabilt nu att vi kan köra norrut under julen så får vi se vad som händer sen.. 

Jag bryr mig egenrligen inte om den brinner upp i Töre för då är jag på hemmaplan och kan gå till Överkalix om det skulle behövas. Fast, nytt för i år är att vi kommer att åka med två bilar så det ordnar sig nog på ett eller annat sätt. Men det hade ju varit lite Larssonskt om bägge bilarna havererade efter vägen

Vilket nu när jag tänker på det hade varit grädden på moset och högst sannolikt. Ska bli spännande. Säkert är det minus 35 också.

Soffläge. 

Hamnade på soffan och funderar på de där jäkla julklapparna också men tror nog vi är rätt klara med dem .

Helvete! Minstingen har ju inte fått någon klapp ännu. Aja, hon är ganska enkel, bara åka in en halvtimma på Toys ‘R Us så borde hon vara fixad. 

Hinner jag det imorgon?? Eller kan jag delegera bort det åt någon annan i hushållet??

Frun säljer saker.

Ja, jäklar hon säljer prylar som att hon väntar på domendagen och vill gå in i efterlivet med så lite bagage som möjligt… hon är rolig. Jag tycker om henne när hon kan kanalisera all energi på rätt ställe.

Svärsonen fick även körkortet idag! Så då får man gratulera honom till det och gratulera mig själv till att jag alltid har en designated driver.

Och trisslotten var trasig..

På jobbet kommer förstfödingen och ser ut som ett lik.. inte bra, jag vägrar ha en jul till med dyngsjuka ungar i hushållet… 

Dessutom börjar det småploppa upp lite skit som försöker sätta käppar i hjulen för oss men inget som vi inte har väntat oss ännu. 

Så med andra ord inget scenario som inte jag planerat för för länge sedan.

Jag visste att det skulle gå snabbt när det väl bär iväg…

Det var nog allt för idag…

God natt!