Ja, har väl några timmar kvar innan det är dags att gå på jobbet igen. Men ändå, känns som att helgen är rätt över för min del.

1.a advent idag också men måste nog erkänna att rådande omständigheter gör att julkänslan kommer inte att infinna sig överhuvudtaget i år, har inte riktigt tid med sånt just nu. 

Vilket suger en aning då jag gillar att sitta i soffan med en glögg och titta på när ungarna är exalterade över att tomten snart kommer med klappar och såna saker, det är mysigt. 

Men som det ser ut så kommer det vara ännu mer kaos här på ett par veckor så julen får vänta tills vi kommer till svågern och klämmer in en hel månada julmys på ett par tre dagar. 

Så bara stålsätta dig Johnny!
Så får vi väl sen köra någon form av christmas overload nästa år istället och att ta igen det vi missat i år.

Drömmar

Haft konstiga drömmar i natt om att jag skulle tatuera en bild på jesus också men ingen hade ju direkt sett hur han såg ut på riktigt så jag var tvungen att chansa och använda en bild på en stand-in i stället och såklart blev ju det fel bild och det blev nån jäkla redneck jesus istället på en skitsur kund. För så där skulle ju minsann inte jebus se ut..

Och sen var det någon som skulle flytta hem för att julpynta också vilket sabbade väldigt mycket för oss.

Ja, skumma drömmar helt enkelt. 

Så nu sitter man här ensam med morgonkaffet en stund och försöker få ihop någon form av tidslinje av allt ihop innan banditerna vaknar.

När ska jag släppa bokningarna i Gve? 

när ska JAG åka härifrån? 

Osv. Osv. 

Ja, jag vill ha koll på läget, och sköta allt så ”snyggt” som möjligt även om det innebär att jag blir kvar här ensam ett tag. 

Tider

Många som redan nu börjar höra av sig angående tider för tatuering där uppe vilket är sjukt roligt men jag är inte riktigt redo att börja göra bokningar där uppe ännu då jag inte riktigt vet när jag kommer att kunna börja köra utan jag har just nu bara ett preliminärt startdatum som kan komma att ändras. Så jag avvaktar lite.

Men håll utkik här och på FB det kommer info om detta så snart jag vet själv hur allt blir. 

Så, det är ganska skönt att få sitta och klura lite för mig själv innan tornadon stiger upp och fyller min agenda med annat… utbrändhet here i come.

Skoterkort.. 

Fan, jag måste ju ta skoterkort också… jävla svammel! Har kört skoter till skolan sedan mellanstadiet och får köra vilken jäkla motorcykel som helst men skoter? Nejdå! Jag tog mitt körkort en kvart för sent.. 

Vad är böterna på olovlig körning med skoter? Kanske är värt att ta en böteslapp istället för att spendera pengar på något jag själv anser att jag inte behöver. 

Skit samma, har ändå inte råd med någon skoter.

På eftermiddagen fick frun spunk och satte av upp i förrådena och började rensning… 

Ja eller så flyttade hon bara ut allt skräp i gången, jag vet inte. 

Försöker själv hålla mig undan sånt så jag stack iväg med hunden och levererade lite vinterdäck för omläggning och så. 

Och vad händer? 

Jo, hundskrället trampar ner låsknappen på dörren och lyckas låsa in sig själv och bilnyckeln i bilen.. 

Suck…