Ja, när man blir äldre så blir rollerna ibland lite ombytta, när man var liten och hade småbröder fick de nog sannolikt ärva mina gamla urvuxna kläder, hokeyskridskor och sådant helvete. Ja inte mellanbrorsan dock.. 

Han var nog större än vad jag är idag redan när han föddes (karljäveln är ju för fan 2m lång och lika bred) så jag har svårt att tro att jag någonsin haft något han kunnat ärva efter mig. 

Men den andra brodern.. han har säkert fått ärva lite skräp genom åren och nu är rollerna ombytta och jag fick ärva lite skräp efter honom.. 

En av förändringarna sedan sist jag var igång med bloggandet är att efter att ha sett denna annons kände jag att jag måste fan kolla om det stämmer. 

Så jag fick ärva/köpa lillebrors 169a så här en å en halv vecka(?) innan Gotland och igår kom den ner med johanssons åkeri från överkalix.. 

Direktleverans till jobbet.. yeey! 

Så det är den jag tänkte testa idag.. ska bli intressant, väldigt intressant… och hur fan ska jag hinna köra in mig på en ny hoj innan det är action?? Jag hade ju för fan knappt kört in mig på hondan. 


Hondan då?

Ja, jag vet.. Jag hotade med att köra gotland på den och att den skulle bli ett arvegods åt barnbarnsbarnen som styrker historien om när gammelfarfar stångade ner en raukjävel på gotland med den och det hade jag gjort också om inte yamahan dykt upp… 

Så sannolikt måste jag sälja den (kanske) då jag börjat få ont om utrymme och misstänker att hyresvärden är föga imponerad över familjen Larssons racingstall.. fan motorfordon och tillbehör överallt.

Så idag har vi laddat energidepåerna med slooooowcarbjox och omegatrefillidutter.. så där som proffsen gör.

Efter jobbet blev det att lasta och dra en sväng upp på sandbanan för att försöka köra in mig på en tvåtakts tvåfemti..  

Herre gud å fy fan… ingenting funkade ju.. 

Den där jävla yamahan är ljusår ifrån den stenåldershondan man normalt brukar grensla, allt var bara omöjligt. Till och med fästet på sadeln kändes helt annat än man är van vid och röven jazzade omkring som bambi på hal is över sadeln och jag tror fan jag var mer ute i snåren än efter banan. 

Men roligt var det och även om det blev mindre körning än jag tänkt pga. Surr med en potentiell hondaköpare så fick jag i allafall upp polarklockan på 140% av dagens aktiviteter med ungefär en halvtimme bakom styret.

Och även om jag var skitarg över hur dåligt jag körde så ska vi nog komma överens på någon timme jag och yamahan.

Så, man kan väl säga att den klarade första testet rätt bra. 

Den startar ju på första kicken i allafall och det negativa jag upplevde var nog mitt eget tillkortakommande bakom styret på grund av ovana att hantera en symaskin.

Så då är det bara att avvakta och se om jag får till det med nån snygg brud ikväll också så kan jag nog trots min dåliga körning kostatera att den hållit vad den lovat… 

Annars säljer jag den imorgon. 

I morgon är vi lediga och kryper ner i fänhelsehålan och drar lite streck på en påbörjad sleeve och just ja.. måste fortsätta med inktober också.. å helvete nu glömde jag ju att hämta mopeden också.. fan! 

Nå, tar det i morgon… fullt upp imorgon igen med andra ord, känns som att man kutat omkring som en iller med senap i arslet de senaste veckorna.

Inktober?? Vad fan är det för något?

Ja, det är nån amerikan som kom på att man skall fylla hela oktober månad med en skiss om dagen i 31dagar.

Så om man vill se vad vi pysslar med i det får man gärna följa ARTWORKGVE på instagram… där lägger vi upp ett par skisser om dagen… och ja! De fula skisserna är mina! Men jag har fan inte tänkt ge upp! Jag vill ha min oxfilerulle!

Men nu tar jag kväll och spenderar lite kvalitetstid med en snygg brud.. 

se där! Kanske blir yamahan kvar! 

God afton!