Ja, nu tänkte jag återuppta mitt gnäll här på min lilla blogg. 

Saknat mig? 

Vart tog jag vägen då? 

Ja.. jag försvann en stund av lite olika anledningar. 

1. Jag började komma till en nivå med besökare där jag kände att jag behövde uppdatera mer än engång per dag för att att det skulle bli något.. ett vägskäl så att säga och jag kände att jag hade helt enkelt inte tid eller lust att göra det. 

2. Jag råkade trampa nån på tårna så det blev lite skriverier, inkopplade höjdare för svensk bensinhandel och såna dumheter… 

Ja, det finns tydligen de som inte kan ta sånt de läser med en nypa salt även om det står i inläggen att man ska göra det… hoppsan! 

Och även om jag sagt i flertalet av mina tidigare inlägg att det jag skriver skall tas med en rejält stor nypa salt och att det är bara personliga funderingar och åsikter (vilket jag tror att man fortfarande får ha i sverige). Så valde man att belysa och vinkla skit så att jag minsann var världens hemskaste mackarbetare.. 

vilket jag sannolikt också är, men det hör inte hit… 

nåja, skit samma. ”Water under the bridge” och jag ska börja varna folk för ”stötande material” när sånt kan tänkas uppstå.. och jag hoppas att jag i allafall fick någon på redaktionen att dra på smilbanden lite.

Jag var ju till och med med på aftonbladet en sväng.. och det är ju i sig lite halvhäftigt att en gammel surkuk som mig får vara med där… men usch vad hemsk jag är.

3. Jag var rätt less på att sitta och skriva skit varenda dag… jag behövde semester (på obestämd tid). 

Men varför är jag tillbaka då? 

Ja, det är av flera anledningar det också.. 

1. Det är lite skoj att sitta här och gnälla på kvällarna… det är min terapi så att säga… och jag har varit på väg att återuppta det länge… jag har bara inte idats.

2. För ganska precis ett år sedan så stod jag på macken och gormade kaxigt att ”nästa år” ska fan jag också vara där i geggan.. helvetere!

(gotland grand national)

Och nu såhär ett år senare så håller röklungan larsson på för fullt att ställa i ordning crossar, inventera utrustnig och försöka räkna ut hur många lådor öl jag får plats med i hockeybagen jag har till min utrustning.

 Även om det blivit lite förändringar i upplägget på sistone (kommer till det inom kort) så är jag nu på väg dit.. och jag är banne mig livrädd. Har aldrig stått på en startplatta än mindre med tusen förare i arslet… fan hur ska detta sluta?

Så jag kände att jag måste börja skriva igen för att folk inte ska tro att jag far omkring med osanning och annat hittepå.. eller, ja det är ju kanske precis det jag gör.. vem vet?  

Men jag vet att jag hade några följare som var lite intresserade av min väg till gotland och diverse endurorelaterade inlägg.. i huvudsak därför jag återupptar bloggandet.

3. Jag har en massa saker på gång just nu som jag känner att jag vill dela med mig av allt eftersom de dyker upp för den som är intresserad.. tatuering, enduro osv.. 

4. Jag är dum i huvet, jag har en galen fru, tre tokiga ungar, en hund som lider av syrebrist, två kåta katter och jag tror även att jag kan ha en sköldpadda här någonstans… fan jag behöver det här. 

Så vad ska jag gnälla om då.. 

Ja, det vanliga! men kommer mest att handla om livet som idiot, tatuering och enduro.. ja, skitsnack helt enkelt.

Och vad ska man som läsare göra då?

Ta inte så jävla hårt på det jag skriver!

Men i allafall… med detta sagt så sätter jag igång med bloggeriet på allvar imorgon igen.. så kanske ni får veta vad jag pysslat med under min frånvaro.. ja, nä det är ingen hemlighet.. jag har druckit öl och ritat… men vi ska i allafall testa något nytt i morgon.. det blir spännande.

Grattis på tio minuter till söndag på er! En annan har helg på måndag när ni andra skamset får lunka till jobbet…

Vi hörs imorgon… då drar vi igång den här skiten igen. 

Det var väl allt jag hade på hjärtat idag så nu ska jag gå och sova så hörs vi under morgondagen tänkte jag! 

Men var beredd på att sidan kommer att byggas om här inom kort, grovt språk och andra dumheter som kan verka stötande.

Puss på er!